Dit zijn de boksers van 2022

ondersteun hun gevecht en koop loten

Fred is de verpersoonlijking van het goede doel van het boksgala. Opstapper bij KNRM station Noordwijk, waarvoor wij ons dit jaar inzetten. Fred is sowieso een life saver. Zet zich in voor iedereen, en waakt ook dat het ons goed gaat. Met zo’n man in de buurt, zit je altijd goed. Fred zit in ons hart. Net als de KNRM.

Dennis is de man met een groot hart. Bezocht eerder het boksgala en dacht dat wil ik ook. Voor mezelf, en voor het goede doel. En zet zich voor beide in. Dat wordt dus dubbele winst. Want je wint altijd iets. En Dennis weet dat.

Andy is sport. Andy is fit. Andy is gedreven. Liet zich verleiden tot een bezoek aan de boksschool en ging niet meer weg. Alhoewel hij ook basketballer en kitesurfer is, zorgt hij dat hij ook deze sport tot in de puntjes beheerst. Want als Andy ervoor gaat, dan gaat ie ervoor.

Een bijzonder exemplaar, Edwin. Een man met vele gezichten. En een sixpack. En mooie witte tanden. Dat moet wel, want dat is zijn vak. En fit zijn is zijn hobby. Zoals gezegd, vele kanten. Wij zien graag de goede.

 

Op het eerste gezicht lijkt Gillis een makke beer. Maar Gillis is ook een Grizzly. Een bijter. Of een doorbijter zo u wilt. Hoe dan ook lijkt Gillis altijd relaxt. Wat er ook in zijn leven gebeurt. En daar hebben wij respect voor. 

Renz is veel. Veel energie maar ook veelzijdig. Zwemleraar, piloot, filosoof, psycholoog en bokser. Een filosofische bokser met extra batterij.

Oscar gaat ervoor. Zet zich volledig in, niet alleen voor het boksen, maar ook voor het goede doel. Vecht soms ook tegen zichzelf. Vooral omdat hij het goed wil doen. En dat doet hij. You will see.

Grote man, klein hartje. Groots in ondernemerschap en in hartelijkheid. Komt zichzelf soms even tegen. Maar dat is niet erg, want Erik wil je graag tegenkomen. Alleen niet zijn rechter directe. Zijn tegenstander is gewaarschuwd.

 

Het Lions Boksgala 2022 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.